Vanhojen tanssit

VANHOJEN TANSSIT helmikuussa 2023

 

Vanhojenpäivän paketin vuokra-aika on pitkä

Alamme pakata paketteja jo tammikuussa ja ilmoitamme viestillä heti, kun paketti on noudettavissa. (Huom. palautuspäivää voidaan tarvittaessa siirtää pidemmälle, mikäli tansseja siirrettäisiin, eikä siirrosta tule vuokraajalle mitään lisäkustannuksia)

Frakki-, saketti-, smokki- tai pukupaketti sisältää kaikki ko. pukuun liittyvät osat. Paketti ei sisällä alus- eikä ulkovaatteita, kenkiä, hansikkaita eikä mahdollisia korjausmuokkauksia vaan ne veloitetaan erikseen.


Kengät

Paketin hinta ei sisällä kenkiä. Tarvittaessa vuokraamme erilaisia lakeerikenkiä hintaan 25€ / pari.

Juhlan luonteen vuoksi voi käyttää myös omia kenkiä; MTX pukuohje: "kengät ovat mustat, kiiltävät ja solmittavat" ts. varsinaisia lakeerikenkiä ei välttämättä tarvita.

Vuokraamme myös aivan uusia lakeerikenkiä hintaan 49,00 € / pari. Mahdollisen kenkien jälkioston yhteydessä koko vuokrahinta hyvitetään alkuperäisestä myyntihinnasta (168,-€).


Korjaukset

Mahdolliset korjausompelut eivät sisälly hintaan. Koska meillä on paljon erikokoisia housuja ja -takkeja, ei ompeluja yleensä tarvita (19 pukua 20 sovitetusta ei tarvitse minkäänlaisia korjauksia).

Mikäli asusteita tarvitsisi kuitenkin hienosäätää, veloitamme ompelusta 15€ / korjaus.


Hansikkaat

Tansseissa käytetään valkoisia frakkihansikkaita. VP myyntihinta niille on 15,00 euroa (ovh. 17,90); kaksi eri kokoa - ei sisälly vuokrahintaan. Frakkihansikkaat ovat myyntituote eikä niitä voi vuokrata.


Tavoitteenamme on 100% kotimaisuusaste

Kaikki vanhojenpäivien frakkimme ja muut tuotteemme ovat uusia tai lähes uusia ja siten uuden veroisia. Frakit ja muut juhlapuvut ovat pääosin kotimaisten Karjalan Puku Oy:n tai Turo Oy:n toimittamia. Frakkipaidat, -liivit ja -rusetit tulevat pääosin Matex Oy:ltä Turusta, olkaimet ja hihastimet Helsingin Olkain Oy:ltä Nurmijärveltä, juhlakengät TopMan Oy:ltä Parkanosta ja pukupussit Sinituotteelta Kokemäeltä. Tavoitteena on tuotteissamme 100 % kotimaisuusaste

Vuokraushinnasto

  • Frakkipaketti varusteineen 199€
  • Sakettipaketti varusteineen 179-199€
  • Smokkipaketti varusteineen 179-199€
  • Tumma, kiiltävä/matta pukupaketti varusteineen 189€

Kaikki paketit alkavat jopa koosta 42 (160 cm) aina kokoon 64C/145F saakka.

  • Kengät 25€

Maksutapa

Vanhojenpäivän paketeissa ei ole erillistä varausmaksua vaan vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan sovituksen yhteydessä. 


Vuokrausehdot

Yleiset vuokrausehdot ja erityisehdot