Vanhojen tanssit

VANHOJEN TANSSIT 2022 1.1. - 5.6.2022

Vanhojenpäivän paketin vuokra-aika on pitkä

Alamme pakata paketteja jo loppusyksystä / alkutalvesta ja ilmoitamme viestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Myös palautuspäivää voidaan tarvittaessa siirtää pidemmälle, mikäli tansseja siirrettäisiin, eikä siitä tule vuokraajalle mitään lisäkustannuksia.

Frakki-, saketti-, smokki- tai pukupaketti sisältää kaikki ko. pukuun liittyvät osat (pl. ulko- ja alusvaatteet). 


Kengät

Paketin hinta ei sisällä kenkiä. Tarvittaessa vuokraamme erilaisia lakeerikenkiä hintaan 25€ / pari.

Juhlan luonteen vuoksi voi käyttää myös omia kenkiä; MTX pukuohje: "kengät ovat mustat, kiiltävät ja solmittavat" ts. varsinaisia lakeerikenkiä ei välttämättä tarvita.

Vuokraamme myös aivan uusia lakeerikenkiä hintaan 49,00 € / pari. Mahdollisen kenkien jälkioston yhteydessä koko vuokrahinta hyvitetään alkuperäisestä myyntihinnasta (168,-€).


Korjaukset

Mahdolliset korjausompelut eivät sisälly hintaan. Koska meillä on paljon erikokoisia housuja ja -takkeja, ei ompeluja yleensä tarvita (19 pukua 20:stä sovitetusta ei tarvitse minkäänlaisia korjauksia).

Mikäli asusteita tarvitsisi kuitenkin hienosäätää, veloitamme ompelusta 15€ / korjaus.


Hansikkaat

Tansseissa käytetään valkoisia frakkihansikkaita. VP myyntihinta niille on 15,00 euroa (ovh. 17,90); kaksi eri kokoa - ei sisälly vuokrahintaan. Frakkihansikkaat ovat myyntituote eikä niitä voi vuokrata.


Tavoitteenamme on tuotteissamme 100% kotimaisuusaste

Kaikki vanhojenpäivien frakkimme ja muut tuotteemme ovat uusia tai lähes uusia ja siten uuden veroisia. Frakit ja muut juhlapuvut ovat pääosin kotimaisen Karjalan Puku Oy:n toimittamia. Frakkipaidat, -liivit ja -rusetit tulevat pääosin Matex Oy:ltä Turusta, olkaimet ja hihastimet Helsingin Olkain Oy:ltä Nurmijärveltä, juhlakengät TopMan Oy:ltä Parkanosta ja pukupussit Sinituotteelta Kokemäeltä.

Vuokraushinnasto

  • Frakkipaketti varusteineen 199€
  • Sakettipaketti varusteineen 179-199€
  • Smokkipaketti varusteineen 179-199€
  • Tumma, kiiltävä/matta pukupaketti varusteineen 189€

Kaikki paketit alkavat jopa koosta 42 (160 cm) aina kokoon 64C/145F saakka.

  • Kengät 25€

Maksutapa

Vanhojenpäivän paketeissa ei ole erillistä varausmaksua vaan vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan sovituksen yhteydessä. 


Vuokrausehdot

Yleiset vuokrausehdot ja erityisehdot